Friday, 18 March 2011

6 situasi yang membuatkan lelaki menangis

putus hubungan dengan kekasih
hasil dari kajian mendapati lelaki yg terlalu menyayangi kekasih hatinya pasti akan menangis bila hubungan mereka terpisah. biasanya lelaki tidak bole menerima hakikat hubungan cinta mereka berakhir diengah jalan, dan tidak diakhiri dengan sebuah perkahwinan. mereka akan menangis dibelakang, gara2 malu…

bila jatuh sakit
ade sstengah lelaki yg akan menangis bila jatuh sakit, lebih kronik lagi jika mereka tidak berupaya menjalankan tangungjawab sebagai ketua keluarga juga sebagai suamiakibat penyakit yg dihadapi.

kehilangan pasangan
ini mungkin antara penyebab utama lelaki tidak bole terus berlagak macho bila pasangan meninggal dunia. bagi lelaki yg tidak dapat menerima hakikat, dukanya amat lama untuk disembuhi.

tertekan
xkira bebanan kerja, masalah peribadi dan sbgnya..akhirnya air mata lelaki gugur juga. ada juga lelaki yg mengambil jalan singkat mengunjungi kelab malam bg melepaskan tekanan, namun ini bukan jalan penyelesaian yg terbaik.

bertengkar dengan pasangan
even quantitynye sebanyak quantity air mate wanita yg mgalir, ade jugak lelaki yg xsanggup melihat pertelingkahan berterusan dalam rumah tangga. lebih memburukkn keadaan apabila si isteri meminta cerai atas perbalahan yg berlaku.

melihat anak-anak sakit
sesetengah lelaki tidak dapat menahan perasaan apabila melihat anak2 sakit kronik dan tidak dapat disembuhkan lagi…

4 comments:

Myvitrd said...Reply To This Comment

Setuju.. tapi kena tambah lagi satu.. bila ibu n ayah meninggal mungkin air mata juga akan keluar

eira said...Reply To This Comment

@Myvitrd
ha'a an??x t'pk plak eira..hehe..anak mne y x mnangis bile kedua org tua da pgi mnggalkan kite..

Sha Amane said...Reply To This Comment

setuju, baru je tadi lepas habis motivasikan dak2 stpm, bila ckp psl mak ayah, terus menangis diorang.bkn senang ak nk tengok dak lelaki menangis nih.hehe

eira said...Reply To This Comment

@Sha Amane
hmm...stiap mnusia de klmhan n itu la klmhan llki..msti cute dak laki nangis..cover2 g2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...